Sunday, April 5, 2009

PENGUMUMAN....!!!!

Di sini dengan suka citanya saya mewartakan bahawa blog saya kini sudah berpindah.Setelah selepas seminggu menghadiri bengkel wordpress anjuran catzer aka surfaddict kini saya telah mempunyai blog dot com sendiri....

Maka kepada para sahabat dan rakan sekelian bolehlah melayari blog baru di http://www.hazmanfadzil.com

Namun begitu blog saya tu masih dalam proses menaiktarafan seiring dengan kefahaman saya mengenai blog yang berasaskan wordpress....Semoga anda akan terus mengunjungi blog saya sambil bertukar fikiran dan pengalaman

WASSALAM....

7 comments:

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

Mr.Homosapiensz said...

RE : Hazman said...
saya bru masuk program ni...coz modal RM20 sy amik risiko....

skim piramid maksudnya?

sebenarnya kita hanya perlu mencari downline ahli untuk income kita sendiri...klu x cari=xde income...

rm20 yg di bayar tu adalah utk kita..kita boleh bg percuma jer klu nak...bergantung pada kita nk letak brapa....ahli berbayar jer bleh aktifkan downline tajaan..

anda di saran baca FAQ website ni...www.rm20segera.com

jika ahli berdaftar & bayar bawah kita...kita pnyer upline x dpt apa2...rm20 tu milik kita..kita boleh letak rm10 klu nak..

~ ReD ~ said...

tahniah! ;)

~ ReD ~ said...

TAHNIAH! hehe

teringin gak nak guna dot com. ntah bila pun x tahu.haha

Miecyber said...

Omedetougozamasu....

Redbloodsnow said...

ooo...nape x redirect je url blogspot nih ngan dot.com awak ek hazman. syg taw ngan followers lame...hehe

a n a s t a s y e a said...

Nanti letak la code redirect blog ke blog baru. Senang sikit. =)
code dia mcm nie dan letak dibawah <head>;

<meta http-equiv="refresh" content="15; url=http://www.anastasyea.com">

content tu bermaksud selepas 15 second, blog tu akan redirect ke blog baru =)
Nanti jangan lupa tukar nama blog tu dgn nama blog baru ye ! Nanti tak pasal pergi blog saya pulak =)

www.anastasyea.com

Kengkawan Hazman

Himpunan Kisah Hazman....